Tafeltennissers Zeta goed van start in 1e klasse

door | okt 8, 2020 | Berichten, Competitie, Newsflash, Wedstrijden en toernooien, Zeta, Zeta 1 Senioren

Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta speelt ook dit seizoen in de 1e klasse. Nadat begin dit jaar de voorjaars-competitie halverwege was stilgelegd, vanwege de COVID-19 uitbraak, is dezelfde competitie-poule met min of meer dezelfde clubs/ teams in september opnieuw van start gegaan.

In het team van Zeta is één wijziging doorgevoerd en dat betreft de toevoeging aan het team van de getalenteerde Daan Bakker. Daan is nog junior, maar al zo goed dat hij moeiteloos mee kan bij de senioren in de 1e klasse. De Zetanen hebben hierdoor een bredere selectie van vier spelers, die naast Daan Bakker bestaat uit Harry Sijm, Roel Bakker en Gert-Jan Moerland. Per wedstrijd worden twee spelers opgesteld, dus er valt tactisch gezien meer te kiezen.

De 1e competitiewedstrijd werd thuis met 3-2 gewonnen van SVE uit Utrecht. Wedstrijd twee werd in Almere tegen Almeerspin nipt verloren met 3-2. Maar, afgelopen vrijdagavond versloegen de Zetanen in eigen huis heel knap UTTC uit Utrecht met 3-2. De Zetanen zijn meer dan prima uit de startblokken gekomen na een half jaar zonder tafeltennis. Komende vrijdag staat het uitduel in Culemborg tegen Gispen op het programma.