Het bestuur van ZETA

Het bestuur van Tafeltennisvereniging ZETA

Het bestuur van tafeltennisvereniging ZETA bestaat uit de volgende functionarissen:

• Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Wedstrijdsecretaris
  • PR- en inkoopfunctionaris

Het bestuur is samengesteld uit leden van de vereniging die zich kandidaat hebben gesteld voor deze functies. Tijdens de Algemene Ledenvergadering worden kandidaten gekozen en benoemd.

Voorzitter Roel Bakker illustrate-nog-geen-foto-beschikbaar
Roel Bakker is een van de mannen van het eerste uur bij ZETA. Sinds de oprichting van de vereniging in 1985 is hij nauw betrokken bij alles wat er met ZETA gebeurt, naast het feit dat hij al jaren fervent competitiespeler is in het eerste team van ZETA. Roel is bereikbaar via het e-mailadres van de ZETA-voorzitter.
Penningmeester Jan Kuiper illustrate-nog-geen-foto-beschikbaar
Jan Kuiper tafeltennist al zeer lang bij ZETA. Enige tijd is hij door omstandigheden niet in beeld geweest, maar sinds 2010 is hij weer van de partij. Naast zijn deelname in een van de ZETA competitieteams is hij sinds seizoen 2017-2018 penningmeester van onze vereniging. Jan is bereikbaar via het e-mailadres van de ZETA-penningmeester.
Wedstrijdsecretaris en Secretaris Fred Mulder illustrate-nog-geen-foto-beschikbaar
Fred Mulder is sinds 1999 lid van tafeltennisvereniging ZETA en vervult twee rollen binnen ZETA: secretaris en wedstrijdsecretaris. Deze laatste rol is breder dan de naam doet vermoeden. Naast het regelen van alles wat er bij verenigingswedstrijden komt kijken, zorgt Fred er ook voor dat onze leden competitie kunnen spelen. Het samenstellen van de teams, het aan- en afmelden bij de regiocoördinator van de spelers en het omzetten van competitiepartijen horen tot zijn taakgebied. Fred is bereikbaar via de e-mailadressen ZETA-Wedstrijdsecretaris en ZETA-Secretaris.
PR en Inkoop
Gert-Jan Moerland illustrate-nog-geen-foto-beschikbaar
Gert-Jan is sinds 1988 lid van ZETA en vervuld sinds 2005 de rollen Publieke Relatiebeheerder en Materiaal & Kantinebeheerder. Bij Publieke Relaties moet je denken aan zaken als sponsoring, communicatie met regionale bladen, het schrijven van de wedstrijdverslagen van het eerste ZETA team. Materiaal en Kantinebeheer spreekt voor zichzelf, maar toch even genoemd hebben dat dit alle zaken betreft die te maken hebben met ons speelmateriaal (tafels, batjes, etc.), de clubtenues van ZETA en uiteraard de versterking van de innerlijke mensch. Al met al een serieus takenpakket. Als je vragen hebt over een aantal van de genoemde onderwerpen, neem gerust contact met Gert-Jan op. Gert-Jan is bereikbaar via het e-mailadres van ZETA’s PR en Inkoop.

Hoofdsponsor ZETA