ZEewolder TAfeltennisvereniging

ZEewolder TAfeltennisvereniging


 

Tafeltennisvereniging ZETA is op 29 januari 1985 opgericht en op 15 maart 1985 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. ZETA werd met deze acties de eerste zelfstandige vereniging in Zeewolde, op initiatief van Wout Jansen en Jeu van Enckevort. De ‘Omnisportvereniging Zeewolde’ bestond destijds waar alle sporten waren ondergebracht. Door omstandigheden is de tafeltennissport daar geen deel vanuit gaan maken.

ZETA is de afkorting van ZEewolder TAfeltennisvereniging. Bij de oprichtingsvergadering op 29 januari 1985 waren 18 mensen aanwezig van zowel uit het buitengebied als van uit het dorp. Na verloop van tijd werden 60 mensen lid van de vereniging. Eerste sponsors uit die tijd waren Café Zeewolde (Hogendoorn) en Snackbar ’84 (Piet van Herwaarden). ZETA begon te spelen in de toen nieuw gebouwde sporthal De Horst. In 2012 is ZETA verhuisd naar Sporthal Polderwijk. De sfeer en gezelligheid zijn uitstekend te noemen, evenals de kwaliteit van de sportzaal.

Anno 2016 is ZETA een vereniging met een dertigtal leden, junioren en senioren. Nieuwe leden zijn van harte welkom, omdat meer leden ook meer mogelijkheden betekenen voor ons als sportvereniging. Dit geldt uiteraard voor welke vereniging dan ook.

Sinds enkele jaren is het lokale weekblad Zeewolde Actueel onze hoofdsponsor. Sinds eind 2015 is Bakker Bart Zeewolde als sponsor erbij gekomen. Natuurlijk heten wij nieuwe sponsoren van harte welkom. Mocht u meer willen weten over sponsoring van ZETA, neem dan vrijblijvend contact op met onze contactpersoon hiervoor of kijk op onze sponsorpagina.

Bent u geïnteresseerd in waar wij spelen of hoe het bij onze vereniging aan toe gaat? Kom dan gerust vrijblijvend langs op een vrijdagavond. Kijk voor onze adresgegevens op onze contactpagina. Vanaf 19:00 uur trainen onze junioren en vanaf 20:00 uur kan er worden getraind door de senioren. In het competitieseizoen worden ook vanaf 20:00 uur de competitiewedstrijden gespeeld.

Graag tot ziens op een van onze verenigingsavonden!

Hoofdsponsor ZETA


 

Sponsoren