De veteranen van de Zeewolder tafeltennisvereniging ZETA, Piet Korstanje (69) en Wout Jansen (64), zorgden voor een uiterst opmerkelijk resultaat door als veruit de oudste spelers in de duo-najaarscompetitie, derde klasse van de NTTB, de titel te veroveren. Om de titel binnen te halen was er niet direct een overwinning nodig, maar slechts 2 winstpunten. Korstanje/Jansen gingen vanzelfsprekend, zeer gemotiveerd ook voor de overwinning.

Vrijdagavond 4 december 2015 werd in de thuiswedstrijd te Zeewolde TTV Hilversum met 3-2 verslagen. Beide Zetanen wisten één enkelpartij op hun naam te schrijven en gezamenlijk scoorde het gelouterde dubbel Korstanje/Jansen het beslissende winnende derde punt tijdens het dubbelspel.

De Hilversummer Leo Korver zorgde voor enige tegenstand en won zijn beide partijen, zodat de eindstand  3-2 werd.

Piet Korstanje en Wout Jansen behaalden ook nog podiumplaatsen in de persoonlijke ranking van deze competitie, Piet Korstanje werd tweede met 15 overwinningen en Wout Jansen werd derde met 12 overwinningen.

De veteranen promoveren in de voorjaarscompetitie van 2016  naar de tweede klasse van de NTTB. Korstanje: “We hebben alle kans om ons in de tweede klasse te handhaven. We hebben immers de meeste en langste ervaring“.