Afgelopen vrijdag 26 juni 2015 vierde tafeltennisvereniging Zeta haar 30 jarig bestaan welke officieel al had plaats gevonden op 29 januari 2015. Maar het bestuur had gekozen om voor deze bijzondere gebeurtenis in de zomer een leuk feest te organiseren met de mogelijkheid om dit buiten te kunnen vieren met een gezellige barbecue-avond.

De weergoden waren Zeta zeer gunstig gezind deze avond, want het was een heerlijke zwoele zomeravond. De avond begon met een leuk tafeltennisparcours voor de junioren. Dit hield in dat er diverse spellen waren bedacht waar op alternatieve wijze met een tafeltennisballetje moest worden omgegaan. Via een vragenlijst werd op een ludieke manier de parate kennis getest over Zeta en tafeltennis. In de tussentijd werd een gezellig buitenterras, voorzien van een grote partytent, met barbecue opgebouwd door de Zeta-leden. Rond kwart voor acht was het dan voor de jeugdige tafeltennissers tijd geworden voor een gezellig drankje en een lekker hapje van de barbecue.

Via een officiële moment werd om kwart over acht door voorzitter Roel Bakker, lid vanaf het eerste uur, een mooie speech over 30 jaar Zeta gegeven. Wout Jansen, oprichter van Zeta en eveneens lid vanaf het eerste uur, vulde dit even later prachtig aan met een paar mooie anekdotes over de oprichting en de eerste jaren van Zeta. Na dit plechtige moment kon het feest dan eindelijk beginnen met koffie en heerlijke zelfgemaakte soesjes en vervolgens natuurlijk een overheerlijke barbecue waar de lekkerste stukjes vlees op werden bereidt door Jeroen Entken. Het werd een zeer gezellige en geslaagde avond waar na afloop ook opgeruimd moest worden. Maar vele handen maakten licht werk. Op naar het volgende feest van Zeta, het 35 jarig bestaan op 29 januari 2020!