Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta speelde vrijdagavond 27 maart 2015 de lastige uitwedstrijd in en tegen Woerden. De thuiswedstrijd tegen dit team (7-3 winst), betekende voor Zeta de ommekeer na een matige competitiestart. De vraag was: gaat Zeta de mooie 2e plaats op de ranglijst na deze wedstrijd vasthouden?

De Zetanen speelden in de vertrouwde samenstelling met Roel Bakker, Gert-Jan Moerland en Harry Sijm. Harry beet het spits af en had het direct erg lastig. Hij kwam 2-0 in games achter, maar wist op miraculeuze wijze terug in de wedstrijd te komen. Op een manier die je normaal alleen op tv ziet. Op 10-6 in de 3e game, dus met vier matchpoints tegen begon het voor Harry te lopen. Werkte de 4 matchpoints wonderwel weg en won de 3e game met 10-12. Zijn tegenstander was als versteend. Harry drukte goed door en won deze prachtige partij in 5 games.

Vervolgens kon Roel er 0-2 van maken en deed dat ook met prima spel en mooie topspin ballen verschalkte hij zijn tegenstander. Gert-Jan kon geen vuist maken ging er in 3 games vlot af. Het dubbelspel, gespeeld voor Zeta door het super-duo Roel/Harry bleek andermaal een niet te kloppen dubbel-duo. In 3 games zette ze hun tegenstanders aan de kant. Dit betekende een fantastische tussenstand van 1-3 voor de Zetanen. En nu doorpakken! Harry en Roel deden dat prima met winst in hun 2e single-partij. Gert-Jan en Harry voegden daar nog een tweetal punten aan toe in hun 3e single-partij.

Al met al een prima avond voor de Zetanen die als collectief gewoon een sterk team zijn met z’n drieën. Zeta won deze wedstrijd van Woerden met 3-7 en verstevigt daarmee de mooie 2e plaats op de ranglijst in de 2e klasse. Volgende week volgt alweer de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen Almeerspin uit Almere.