Zeewolde 29 november 2015 – Team 1 van tafeltennisvereniging speelde afgelopen vrijdagavond thuis tegen TOVO uit Hilversum.
De heenwedstrijd had Zeta al met 2-8 gewonnen, dus de vooruitzichten op een goed resultaat waren goed.
De 2e plaats op de ranglijst is na de 10-0 winst op Hilversum enige weken geleden, serieus in beeld gekomen voor de Zetanen. Dus alle reden om in deze wedstrijd niets te laten liggen.

Zeta aantredend in de vertrouwde opstelling met Roel Bakker, Harry Sijm en Gert-Jan Moerland.
Na de eerste 3 single-partijen stond er al een comfortabele 3-0 voorsprong op het scorebord. Vervolgens werd het dubbelspel ook binnengehaald door Harry en Gert-Jan. De resterende 6 partijen waren spannend, maar werden door de Zetanen allemaal met winst afgesloten.

Dit betekent dat Zeta voor de tweede keer in één competitieronde met 10-0 weet te winnen, wat zeer uniek genoemd mag worden. Zeta speelt komende week de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen ATC uit Almere die aan de leiding gaan. Zeta staat op een gedeelde 2e plaats met 55 punten. Alles is nog mogelijk, een 3e of 2e plaats en zelfs het kampioenschap kan nog worden bereikt, maar dan moet het schier onmogelijke van 10-0 winst worden behaald in deze laatste wedstrijd. Sommige dromen komen ……