Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta speelde afgelopen vrijdagavond de op voorhand al lastige thuiswedstrijd tegen ATC uit Almere. Lastig omdat Zeta, kopman Harry Sijm moest missen en dus met een invaller aan de start verscheen in de persoon van de getalenteerde Arend Visser.

Natuurlijk kun je van een invaller die normaal een paar klasse lager speelt geen wonderen verwachten, maar Arend deed het meer dan prima, ging voor zijn kansen en speelde mooie punten en bood goed tegenstand. Helaas kon hij geen partij over de streep trekken, maar hij liet wel zien een waardig invaller te zijn voor Zeta 1.

Aan oudgedienden Roel Bakker en Gert-Jan Moerland de taak om toch nog een goed resultaat neer te zetten waarmee ze verder konden. Aanvankelijk zag het er niet goed uit na een 0-4 achterstand. Maar, het dubbelspel bracht de ommekeer voor de Zetanen. Roel en Gert-Jan pakten de winst in het dubbelspel en brachten zo het eerste pint voor Zeta op het scorebord. Vervolgens pakte Roel twee van de drie single-partijen en Gert-Jan één waardoor er een nipte 4-6 nederlaag werd geleden, wat desondanks als positief werd ervaren en waarmee Zeta zich in de 2e klasse handhaaft in de middenmoot halverwege de competitie.

18 oktober 2015