Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta speelde 24 februari 2017 de vierde wedstrijd van de voorjaarscompetitie in de 2e klasse, thuis tegen de sterke koploper Hilversum. Een hele prettige bijkomstigheid was, dat Harry Sijm weer meespeelde na bijna een jaar afwezigheid door studieverplichtingen. Harry is verreweg de beste Zeta-speler en een beter moment voor de Zetanen om hem weer te kunnen opstellen was bijna niet denkbaar.

Het enige punt van zorg was of Harry direct zijn oude niveau kon halen omdat hij natuurlijk wedstrijdritme miste. Harry vormde deze avond een team met Gert-Jan Moerland, waardoor Roel Bakker op de reservebank plaatsnam. Gert-Jan startte als eerste en wist direct waarom de mannen van Hilversum bovenaan in de competitie stonden. In een mum van tijd stond hij met 0-2 in games achter, maar hij vocht zich knap terug in de partij. Een 5e game moest voor hem, dit seizoen, wederom uitmaken wie er met de winst aan de haal ging. Helaas, maar met opgeheven hoofd kon Gert-Jan zijn meerdere erkennen in zijn opponent.

Vervolgens was hèt moment daar. Harry Sijm speelde sinds ongeveer een jaar weer een tafeltenniswedstrijd in de competitie voor ZETA en wat voor één. Het was om kippenvel van te krijgen, zo goed werd er gespeeld door beide mannen. Zonder overdrijven was dit één van de beste partijen die Harry Sijm ooit gespeeld heeft voor ZETA en dat na bijna een jaar afwezigheid. Het mooie eraan was, dat deze partij ook de volle 5 games nodig had om een winnaar te krijgen en geloof het of niet, maar Harry won deze memorabele partij. Een mooiere rentree bestaat er niet. Petje af!

Na deze mooie belevenis moest gewoon het dubbelspel gespeeld worden. Het Zeta dubbelduo Harry & Gert-Jan trokken samen het goede spel wat Harry zojuist ten toon spreidde gewoon door en wonnen het dubbelspel met 3-1 in games. Met een tussenstand van 2-1 in het voordeel van Zeta was de avond allang geslaagd voor de Zetanen, maar met nog twee single-partijen te gaan kon het nog mooier worden.

Maar, het werd helaas niet mooier. Beide Zetanen verloren hun tweede single-partij en uiteindelijk de wedstrijd met 2-3, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken, want de Zetanen hadden gewoon 2 punten gepakt tegen de koploper Hilversum en belangrijker nog, Harry was terug en als vanouds!