Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta speelde vrijdagavond 10 april 2015 de laatste wedstrijd van het seizoen in Almere uit tegen Almeerspin. De thuiswedstrijd was enige weken geleden al door de Zetanen gewonnen met 6-4 en daarbij staat Zeta stevig op de 2e plaats op de ranglijst, waardoor er met vertrouwen naar Almere werd afgereisd.

Zeta spelend in de formatie Harry Sijm, Gert-Jan Moerland en Roel Bakker. Harry, als zo vaak, zette de avond in gang. Moest meteen aan de bak ook, want zijn tegenstander stond goed te spelen. Na 4 games was het 2-2 en een 5e game moest uitsluitsel geven wie er met de winst vandoor ging. De spannende strijd ging gelijk op, over en weer werden mooie punten gescoord, maar bij een stand van 12-12 kreeg Harry een matchpoint tegen, welke beslissend bleek te zijn. Gert-Jan trok de stand weer in evenwicht waarna Roel ook een 5e game nodig had, in een mooie partij overigens, om zijn tegenstander op de knieën te krijgen.

Met een 1-2 voorsprong begon het Zeta super-dubbel-duo Roel/Harry aan het dubbelspel. Niet voor het eerst dit seizoen werd het een walk-over voor de Zetanen. De overige 6 partijen werden allemaal door de Zetanen gewonnen waardoor Zeta deze laatste wedstrijd van het seizoen in stijl met 9-1 winst afsloot tegen Almeerspin. Zeta is hierdoor zeer verdienstelijk als 2e geëindigd in de 2e klasse. Een fantastisch resultaat na een moeizame competitiestart. Top!