Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta is inmiddels tot halverwege de competitie gevorderd in de 2e klasse. Na een flitsende start in de eerste 3 wedstrijden waarin het fier aan kop ging, is er nu serieus zand in de motor gekomen. Het team, bestaande uit Roel Bakker, Harry Sijm en Gert-Jan Moerland, heeft moeite om de partijen winnend over de streep te trekken, waardoor een paar gevoelige nederlagen zijn geleden. Zoals in de thuiswedstrijd tegen Vitac uit Wilnis 1-4 verlies en afgelopen vrijdagavond 2 februari 2018, waar Gispen uit Culemborg de tegenstander was, werd door de Zetanen redelijk kansloos met 1-4 verloren. Gelukkig voor de Zetanen is de eerstkomende wedstrijd, op papier, een makkelijkere tegenstander, namelijk Bijmaat uit Huizen waar eerder dit seizoen al een 5-0 overwinning op werd behaald. Hopelijk keert de goede vorm van het begin van de competitie voor de Zetanen snel weer terug.