Hilversum 6 november – Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta speelde tot dusver een wisselvallig seizoen in de 2e klasse. Dit blijkt ook wel uit de stand op de ranglijst waar de manen van Zeta met een 4e plaats net boven de degradatiestreep staan. Het is namelijk zo, dat van de zes teams er twee degraderen. Nu heeft Zeta nog wel een heel veilige marge ten opzichte van nummer 5 TOVO uit Hilversum. Maar goed, het blijft onderin altijd goed opletten.

Afgelopen vrijdag stond de uitwedstrijd tegen het onderaan bivakkerende Hilversum op het programma. Reden genoeg om hier dus een zeer goed resultaat neer te zetten om zo nog meer afstand te nemen van het degradatiespook. Gezien het feit ook dat Zeta twee weken geleden een heel dure, pijnlijke als onverwachte 3-7 thuisnederlaag incasseerde tegen LTTC uit Lelystad, waar geen van de drie Zetanen hun normale niveau haalden.

Terug naar de wedstrijd tegen Hilversum. Roel Bakker, Harry Sijm en Gert-Jan Moerland begonnen sterk aan hun partijen. Al snel stond er een comfortabele 0- 3 voorsprong op het scorebord. Het dubbelspel bracht nog wat spanning met zich mee, maar werd na de 1-1 in games uiteindelijk toch nog soepel met 1-3 binnen gehaald. De Zetanen zaten prima in de wedstrijd en lieten er in het verdere verloop van de partijen geen gras over groeien en boekte uiteindelijk een dik verdiende 0-10 overwinning, waardoor er ook 10 punten bijgeschreven konden worden op de ranglijst.

Met dit resultaat kan Zeta niet meer degraderen en met nog drie wedstrijden te spelen kruipt het zelfs richting de derde plaats. Komende week speelt Zeta thuis tegen SVE uit Utrecht.