Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta is sinds een aantal weken weer in competitie en doet dat vrij verdienstelijk tot op heden. Nadat vorig seizoen uit de 1e klasse werd gedegradeerd, traden de mannen, Harry Sijm, Roel Bakker en Gert-Jan Moerland, dit seizoen weer aan in hun vertrouwde 2e klasse.

In de eerste (thuis) wedstrijd werd meteen ruim uitgehaald door TTV Bijmaat uit Huizen met 5-0 terug te wijzen. Een meer dan prima begin voor de uitstekend spelende Harry en Roel. Een week later, in de tweede wedstrijd, bleek de wereld er voor Zeta 1 compleet anders uit te zien. Met een 4-1 nederlaag tegen SVE uit Utrecht werd er in mineur huiswaarts gekeerd door Roel en Gert-Jan, die alleen het dubbelspel in winst wisten om te zetten. Maar, afgelopen week herpakte Zeta 1 zich weer knap door met 4-1 te winnen in en tegen Leerdam, met een meer dan prima spelende Roel en Harry. Dit maakte de lange terugreis een stuk aangenamer.

De vierde wedstrijd, thuis, staat gepland voor 23 februari tegen de sterke middenmoter Vitac uit Wilnis. Vooralsnog gaat Zeta 1 aan kop in de 2e klasse, maar het seizoen is nog jong en er kan nog van alles gebeuren.