Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta heeft, na het onverwacht mooie succes van het vorige seizoen in de 2e klasse, waar heel knap de tweede plaats werd behaald in de competitie, alweer twee competitiewedstrijden in het nieuwe seizoen gespeeld.

Roel Bakker, Gert-Jan Moerland en Harry Sijm vormen samen, zoals gebruikelijk de laatste jaren, het vlaggenschip van Zeta.

De eerste competitiewedstrijd in dit nieuwe seizoen, uit, tegen LTTC uit Lelystad verliep nog wat stroef gezien de 5-5 uitslag. Daar, waar Zeta vorig seizoen nog een mooie 3-7 overwinning wegkaapte tegen dit zelfde team.

Afgelopen week speelde Zeta 1 zijn tweede wedstrijd van het seizoen thuis tegen Hilversum. Na een aarzelend begin waarin een 1-3 en 2-4 achterstand op het scorebord prijkte, begon Zeta op stoom te komen. Onder aanvoering van Harry Sijm, die deze avond met prima tafeltennis zijn drie single-partijen in winst wist om te zetten, werd de achterstand omgebogen naar een 4-4 tussenstand waarna Roel en Gert-Jan elk met een heel sterke laatste single-partij het karwei afmaakten en de 6-4 overwinning veilig stelde.

Met deze twee resultaten bezet Zeta in het nog prille seizoen de derde plaats op de ranglijst. Komende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen SVE uit Utrecht.