Zeewolde 20 november 2015 – Het eerste team van tafeltennisvereniging Zeta uit Zeewolde, uitkomend in de 3e klasse van de duo-competitie van de NTTB, stevent af op de kampioenstitel.

Dit is des te opmerkelijker, omdat de spelers van dit team de echte oude ervaren rotten in het vak zijn, de negenenzestigjarige Piet Korstanje en de vierenzestigjarige Wout Jansen.

De duo-competitie is een experiment van de NTTB om teams van slechts twee spelers te vormen.

Wout Jansen en Piet Korstanje vonden elkaar om op deze wijze competitie te gaan spelen bij ZETA in Zeewolde. Dit bleek een prima keuze.

Vrijdagavond werd in de negende en voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegenstander Almeerspin uit Almere met 4-1 verslagen. Met nog één wedstrijd te spelen in deze duo-competitie zijn de gelouterde oude rotten bijna niet meer in te halen en gaan dus riant aan de leiding met vier punten voorsprong op TTV Barneveld.

De laatste wedstrijd, thuis tegen Hilversum, vindt vrijdagavond 4 december plaats in sporthal De Polderwijk, aanvang 20.00 uur. De Zetanen hebben slechts 2 punten nodig (lees twee gewonnen partijen) om kampioen te kunnen worden. Als op 4 december dit kunststukje wordt gerealiseerd dan kunnen Piet Korstanje en Wout Jansen weer een heel mooie titel aan hun omvangrijke erelijst toevoegen.

Het zou een unieke prestatie van deze twee veteranen zijn als het kampioenschap wordt binnengehaald. Op naar de laatste horde op 4 december!