Vrijdag 19 juni 2015 werden weer de jaarlijkse clubkampioenschappen voor junioren gespeeld bij tafeltennisvereniging Zeta. Traditiegetrouw wordt dit evenement na afloop van de reguliere competitie georganiseerd, zo ook dit jaar. Titelverdediger Bryan Entken, die vorig jaar het clubkampioenschap voor zich opeiste, is helaas geen lid meer en kon daardoor zijn titel niet verdedigen. Maar, er stonden zes enthousiaste spelers te trappelen om de titel van Bryan over te nemen. Dit waren: Yulin Vinck, Ramon Entken, Aike van den Haak, Elian Veersma, Martijn Leferink en Geert Meulman.

Nadat alle spelers tegen elkaar gespeeld hadden bleek dat, jawel de broer van Bryan, Ramon  Entken,  de meeste wedstrijden had gewonnen en dus de terechte clubkampioen was geworden. De kampioensbeker blijft dus ook in 2015 in het bezit van de familie Entken. Op een mooie 2e plaats eindigde Aike van den Haak en op de 3e plaats eindigde heel knap Yulin Vinck.

De bekers voor de winnaars van de drie podiumplaatsen werden uitgereikt door de voorzitter van Zeta Roel Bakker. Alle deelnemers ontvingen een leuk aandenken aan deze clubkampioenschappen 2015.