Ouder-Kind toernooi Juni 2015

Winnaars 2015

Foto van de winnaar

Team Ramon/Jeroen Entken!

Vrijdag 12 juni 2015 werd het Ouder-Kind toernooi door ZETA georganiseerd en deze keer was de opkomst zeer groot te noemen. Zowel de senior – als de junior leden hadden in grote getale gehoor gegeven aan de oproep van onze wedstrijdcoördinator om vooral zich aan te melden. Nou, gezien de elf teams die meespeelden in het toernooi was de zaal goed gevuld.

Elk team speelde naar beste zin en kunnen, wat resulteerde in een heel leuk en sportief toernooi. Het gaat bij het Ouder-Kind toernooi niet alleen om het sportieve element; vooral het sociale element is een belangrijk punt. Daarnaast weet niemand om zo’n avond wie tegen wie speelt, hoe goed iemand kan spelen en wat de uitkomsten van de wedstrijden zullen zijn. Ook niet onbelangrijk voor onze vereniging is dat na zo’n avond er misschien wel nieuwe leden zich gaan aanmelden. Want wat is er nou mooier dan in een dergelijke ontspannen setting kennis te maken met tafeltennis als sport?!

De avond werd in gezellige sfeer afgesloten. Winnaar van het toernooi was het team Ramon/Jeroen Entken. Vanaf deze plaats van harte met jullie overwinning. Wij hopen jullie allemaal – en natuurlijk nog veel meer nieuwe mensen – weer te zien bij het volgende Ouder-Kind toernooi in het nieuwe seizoen!

Foto-impressies

Hieronder staan in twee kolommen de foto-impressies van veel gedenkwaardige wedstrijden en de sfeer van de avond. Links de wedstrijdfoto’s, rechts de sfeerimpressies. Een foto kan je beter bekijken als ie stilstaat. Zet je muisaanwijzer op de foto zonder te klikken: de slider stopt met draaien. Als je vervolgens op de foto klikt, dan wordt deze op ware grootte getoond. Links en rechts van de foto verschijnen navigatiepijlen waarmee de vorige of volgende foto kan worden getoond. Naast de foto klikken op een willekeurige plaats laat de vergroting weer verdwijnen.

Hoofdsponsor ZETA