Henk van der Hulst toernooi Junioren 2015

Kampioen 2015

Kampioen Henk van der Hulst toernooi Junioren 2015

Elian Veersma!

Op 8 januari 2016 werd bij tafeltennisvereniging Zeta alweer voor de 19e keer het jaarlijkse in memoriam “Henk van der Hulst-Toernooi” georganiseerd voor junioren. De kampioen van 2014, Ramon Entken was dit jaar niet aanwezig om zijn titel te verdedigen. Dat wil zeggen dat Ramon Entken dit jaar, heel knap, bij de senioren meedeed.

Het toernooi bij de junioren was natuurlijk ook weer enorm spannend ondanks dat de nummers 1 en 2 van de vorige editie niet meespeelden. Maar, dat was kwalitatief zeker geen aderlating, omdat alle spelers beter zijn geworden en dus een mooi toernooi afwerkten. Zeer verrassend was het super sterke optreden van Elian Veersma die, vorig jaar als nieuwkomer al verrassend voor de dag kwam met een mooie 3e plaats, wederom liet zien over stalen zenuwen en een goede wedstrijdinstelling te beschikken wat hem de toernooiwinst opleverde.

Aike van der Haak, vorig jaar knap 4e en dit jaar als favoriet gestart bij afwezigheid van Ramon Entken, had een beetje de pech dat hij een bij een paar partijen, door zijn rating, wat punten voor moest geven per game, wat hem helaas opbrak om dit toernooi te winnen. Maar even zo goed heeft ook Aike een prachtig toernooi gespeeld waarin hij veel geleerd heeft en een welverdiende 3e plaats behaalde.

Voor Yulin Vinck, vorig jaar niet in de top 4 geraakt, was het ook een mooi toernooi met sterke partijen met een meer dan prachtige 2e plaats als resultaat.

Hoofdsponsor ZETA