Henk van der Hulst Toernooi Senioren 2016

… en wie heeft dit jaar de wisseltrofee gewonnen …

Kampioen 2016

Lars de Visser!

Op 9 december 2016 werd bij tafeltennisvereniging Zeta alweer voor de 20e keer het jaarlijkse in memoriam “Henk van der Hulst-Toernooi” georganiseerd voor senioren. Zijn weduwe, To van der Hulst, was zoals alle voorgaande edities, ook bij deze 20e editie weer aanwezig bij het toernooi dat wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan haar overleden man die in de jaren negentig van de vorige eeuw een bevlogen en geliefde trainer van Zeta was.

Bij dit gezellige, maar sportief gezien, fanatieke tafeltennistoernooi wordt er gespeeld met een soort van “handicap” wat inhoud dat het niveauverschil in sterkte per speler wordt vertaald in punten voorsprong of achterstand per te spelen game tussen twee spelers. Je wint een partij als er twee games gewonnen zijn. Dit systeem geeft elke speler, beginnend, oude rot of met veel talent, gelijke winstkansen om toernooiwinnaar te worden.

Omdat het de 20e editie was speelde zijn zoon en dochter, Ronald en Carla ook mee. Maar, heel speciaal, voor het eerst speelde ook zijn kleinzoon Lars mee. De kampioen van vorig jaar, Roel Bakker, was dit jaar ook van de partij om zijn titel te verdedigen. Het toernooi bij de senioren was, zoals te verwachten viel, weer heel spannend. Maar, kende ook een verrassende winnaar in Lars de Visser, de kleinzoon van wijlen Henk van der Hulst die voor de 1e keer meespeelde en als tiener uiterst cool bleef tafeltennissen.

In de Finale klopte Lars de kampioen van vorig jaar, Roel Bakker, met redelijk speels gemak. Hierdoor werd Lars een mooie en bijzondere winnaar van deze 20e editie van het in memoriam “Henk van der Hulst-toernooi” welke de naam van zijn opa draagt.

Foto-impressies

Hieronder staan in twee kolommen de foto-impressies van veel gedenkwaardige wedstrijden en de sfeer van de avond. Links de wedstrijdfoto’s, rechts de sfeerimpressies. Een foto kan je beter bekijken als ie stilstaat. Zet je muisaanwijzer op de foto zonder te klikken: de slider stopt met draaien. Als je vervolgens op de foto klikt, dan wordt deze op ware grootte getoond. Links en rechts van de foto verschijnen navigatiepijlen waarmee de vorige of volgende foto kan worden getoond. Naast de foto klikken op een willekeurige plaats laat de vergroting weer verdwijnen.

Hoofdsponsor ZETA