Henk van der Hulst Toernooi Junioren 2017

Kampioen 2017

Clubkampioen Senioren 2014-2015: Gert-Jan Moerland

Daan Bakker!

Op 12 januari 2018 werd bij tafeltennisvereniging Zeta alweer voor de 21e keer het jaarlijkse in memoriam “Henk van der Hulst-Toernooi” georganiseerd voor junioren. Bij dit gezellige, maar sportief gezien, fanatieke tafeltennistoernooi wordt er gespeeld met een soort van “handicap” wat inhoud dat het niveauverschil in sterkte per speler wordt vertaald in punten voorsprong of achterstand per te spelen game tussen twee spelers. Je wint een partij als er twee games gewonnen zijn. Dit systeem geeft elke speler, beginnend, oude rot of met veel talent, gelijke winstkansen om toernooiwinnaar te worden.

De kampioen van vorig jaar bij de junioren, Daan Bakker, was van de partij om zijn titel te verdedigen en wellicht te prolongeren. Al is de concurrentie groot. Het toernooi was ook dit jaar weer sterk bezet en enorm spannend. Met titelverdediger Daan Bakker, die graag een 2e titel op rij wilde winnen, en diverse goede Zeta-talenten die stonden te “springen”om de titel van Daan over te nemen, zoals Elian Veersma of Robin Beek. Dit jaar speelden alle spelers tegen elkaar, wat resulteerde in flink veel spanende partijen, en blije gezichten bij onverwachte overwinningen.

Uiteindelijk bleek Daan Bakker wederom de sterkste te zijn en won zo, heel knap, voor de 2e keer op rij het “Henk v/d Hulst-toernooi” bij de junioren. Oud winnaar Elian Veersma eindigde zeer verdienstelijk op de 2e plaats. En de 3e plaats was dit jaar voor de sterk spelende Robin Beek. Proficiat Daan, Elian en Robin.

Hoofdsponsor ZETA