Clubkampioenschappen Senioren 2015

… en wie heeft dit jaar de wisseltrofee gewonnen …

Clubkampioen 2015

Clubkampioen Senioren 2014-2015: Gert-Jan Moerland

Gert-Jan Moerland!

Vrijdagavond 29 mei 2015 is Gert-Jan Moerland de overtuigende clubkampioen 2015 geworden van de ZETA senioren. De zinderende finale tussen Gert-Jan en zijn Zeta-1 teamgenoot Harry Sijm werd een klassieke best-of-five thriller.

Gert-Jan moest hard werken om de prestigieuze wisseltrofee van ZETA in handen te krijgen. Harry was de regerend clubkampioen, de titel die hij had verworven door het vorige seizoen van zijn andere teamgenoot Roel Bakker te winnen. De heren waren erg aan elkaar gewaagd waardoor de strijd een lange tijd onbeslist bleef.

Gert-Jan, van harte gefeliciteerd met je titel en de trofee! Volgend seizoen aan jou de eer deze met verve te verdedigen.

Kampioenswedstrijd

Foto-impressies

Hieronder staan in twee kolommen de foto-impressies van veel gedenkwaardige wedstrijden en de sfeer van de avond. Links de wedstrijdfoto’s, rechts de sfeerimpressies. Een foto kan je beter bekijken als ie stilstaat. Zet je muisaanwijzer op de foto zonder te klikken: de slider stopt met draaien. Als je vervolgens op de foto klikt, dan wordt deze op ware grootte getoond. Links en rechts van de foto verschijnen navigatiepijlen waarmee de vorige of volgende foto kan worden getoond. Naast de foto klikken op een willekeurige plaats laat de vergroting weer verdwijnen.

Hoofdsponsor ZETA