Clubkampioenschappen Junioren 2016

Clubkampioen 2016

Clubkampioen Junioren 2016: Elian Veersma

Elian Veersma!

Vrijdag 1 juli 2016 stond het clubkampioenschap voor junioren op het programma. Alle deelnemers hadden in de weken voorafgaand hard getraind om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te verschijnen. De kampioen van 2015, Elian Veersma, verdedigde deze avond zijn titel en had dit keer wederom sterke tegenstanders om tegen te spelen en zou het hem lukken om dit huzarenstukje dit jaar te kunnen herhalen.

De koppies van de deelnemers stonden een beetje strak van de spanning bij aanvang van de eerste wedstrijden, maar al snel maakte dit plaats voor mooi tafeltennis en leuke partijen met als inzet de kampioensbeker voor de winnaar. Na de spannende poulewedstrijden en kruisfinales bleek dat, heel knap, op de 3e plaats was geëindigd Aike van den Haak. Dat, ook heel knap, op de 2e plaats was geëindigd Kris de Boer.

Maar, er kan er maar één de beste zijn natuurlijk en wat deze kampioen heel knap gedaan heeft, ondanks de grote concurrentie, is dat hij voor de tweede keer op een rij kampioen geworden is. Clubkampioen Zeta junioren 2016 is geworden, Elian Veersma. Chapeau!

Hoofdsponsor ZETA