Op vrijdagavond 12 mei 2023 werd het jaarlijkse clubkampioenschap tafeltennis voor junioren gehouden.

Het kampioenschap was opgezet in twee poules van 6, waarna de beste twee van elke poule in twee halve finales tegen elkaar uitkwamen en mochten uitmaken wie de finale mocht spelen.

De deelnemende spelers waren: Ties van den Brink, Dex van der Est, Roan Gieling, Milan van den Bos, Joylean van Soelen, Jeremy Soethaert, Mart van Es, Pim van de Steeg, Desley van Tol, Milan Schaap, Niels Muller en Mischa Holdobin.

Er werd door alle spelers met volle inzet gestreden om bij de bovenste 2 in hun poule te komen om zo een plaats in de halve finale te bemachtigen. Na vele mooie en spannende, maar vooral sportieve partijen waren de 4 halvefinalisten bekend. Te weten: Roan Gieling, Mart van Es, Milan van den Bos en Joylean van Soelen.

Uiteindelijk wisten Mart en Milan de finale te bereiken, wat een kopie van de finale van vorig opleverde. De vraag was of er een nieuwe kampioen zou komen of dat Milan zijn 2e kampioenschap op een rij zou weten te behalen. Uiteindelijk, na een heel spannende partij was het Mart van Es die Milan van den Bos wist te verslaan en hierdoor zijn eerste tafeltennistitel veroverde en zich een jaar lang clubkampioen junioren van tafeltennisvereniging Zeta mag noemen. Gefeliciteerd Mart!