Lidmaatschap

Lid worden?


Wanneer je besluit lid te worden van onze vereniging, dan ga je dit lidmaatschap aan voor minimaal zes kalendermaanden. We verzoeken je het inschrijfformulier te downloaden, af te drukken, in te vullen en naar ons op te sturen of persoonlijk in te leveren op een van onze speelavonden.

Inschrijfformulier


Tafeltennis voor iedereen!


ZETA is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is gelegenheid om te trainen, vrij te spelen of mee te draaien in de regionale competitie van de NTTB.

Je leert ZETA echt een beetje kennen door er te zijn en te spelen. Het beste is om een paar keer langs te komen. Je kunt dan vrij spelen, een keer meetrainen of gewoon langskomen om de sfeer te proeven. Ga naar onze contactpagina om te lezen waar wij spelen.

Contributie


Tafeltennis is geen dure sport. De enige spullen die je nodig hebt zijn sportkleding, sportschoenen en een batje. Natuurlijk betaal je bij een vereniging als ZETA ook contributie. Deze contributie dient door middel van een maandelijkse (automatische) overschrijving aan de vereniging te worden voldaan. De volgende bedragen gelden per maand:

Soort lidmaatschapContributie per maand
Junior€ 9,50
Senior€ 14,75

Competitie


Je hebt de mogelijkheid om, naast het verenigingslidmaatschap, mee te spelen in de competitie van de NTTB regio Midden. De competitie is verdeeld in een voorjaars- en najaarscompetitie die beiden 10 speelweken omvatten. Na beide competities kunnen teams degraderen of promoveren.

Als je competitie gaat spelen meldt ZETA je aan als competitiespeler bij de NTTB. Aan competitiedeelname zijn kosten verbonden die bovenop de verenigingscontributie komen. Deze worden per halfjaar in rekening gebracht. De NTTB stelt jaarlijks de competitiebijdragen vast. Voor het jaar 2018 bedragen deze:

 

Soort lidmaatschapBijdrage per half jaar
Junior€ 18,00
Senior€ 27,50

Hoofdsponsor ZETA


 

Sponsoren


 

Opzeggen?


Opzeggen van je lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren. Schriftelijk betekent in deze per brief of per e-mail. In beider gevallen te richten aan het secretariaat van onze vereniging.

Er geldt een opzegtermijn van tenminste twee (2) maanden. Deze termijn gaat lopen vanaf de eerste kalenderdag van de maand volgend op de maand van opzegging.

Binnen deze termijn is de geldende maandcontributie normaal verschuldigd tot het daadwerkelijk aflopen van het lidmaatschap. Ook moeten voor de einddatum alle verschuldigde kosten zijn voldaan aan de vereniging.

Indien er sprake is van verschuldigde kosten, dan wordt hiervoor een rekening met specificatie naar je toegestuurd in de laatste maand van het lidmaatschap met het verzoek deze binnen twee (2) weken te voldoen.