Lidmaatschap

Lid worden?


 

Graag! Hieronder is het inschrijfformulier van onze verenging te vinden. Het formulier bevat ook een introductiebrief waarin een en ander verder staat uitgelegd.

Download het formulier (klik op de tekst) en vul alle gevraagde gegevens in. Als je jonger bent dan 18 jaar, vraag dan of je ouder/verzorger het formulier mede ondertekent.

Je kunt het formulier printen, invullen en meenemen op een verenigingsavond. Digitaal invullen (vergeet niet de handtekening(en)!) en mailen mag natuurlijk ook! Kijk op onze contactpagina waar je het formulier naar toe kunt sturen.

Inschrijfformulier


 

Lidmaatschap


 

Natuurlijk willen we graag dat je lid wordt van onze mooie vereniging! We snappen heel goed dat je eerst eens zou willen kijken hoe het er bij ons aan toe gaat en wat tafeltennis op een serieus en professioneel niveau inhoudt. Daarom ben je van harte welkom om zonder enige verplichting een paar avonden bij ons te komen spelen en met ons kennis te maken.

Mocht je na die paar keer het helemaal te gek vinden om elke vrijdagavond te gaan tafeltennissen, dan pas vragen wij je lid te worden van onze vereniging. Links op deze pagina staat ons inschrijfformulier dat je kunt downloaden en invullen. Bij dit formulier zit ook een instructiebrief waarin een aantal spelregels is terug te lezen.

Contributie


 

Tafeltennis is geen dure sport. De enige spullen die je nodig hebt zijn sportkleding, schoenen waarmee je in een sportzaal mag spelen (geen schoenen gebruiken die je buiten draagt!) en een batje.

Natuurlijk betaal je bij ons ook contributie, net zoals bij elke andere vereniging. ZETA kent twee soorten lidmaatschappen, namelijk junior en senior. Junior is iedereen tot 18 jaar. Boven 18 jaar ben je senior-lid.

Contributie moet je maandelijks betalen aan de vereniging, het liefste met een automatische overschrijving. De contributiebedragen per maand per soort lidmaatschap zijn:

Soort lidmaatschap Contributiebedrag per maand
Junior € 9,50
Senior € 14,75

Competitie


 

Naast een standaard verenigingslidmaatschap heb je de mogelijkheid om mee te spelen met de competitie van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) in regio Midden.

De competitie is opgedeeld in een voorjaar- en najaarcompetitie die beiden 10 weken duren. Na beide competities kunnen teams promoveren (of degraderen) naar een hogere (of lagere) speelklasse.

Als je competitie gaat spelen meldt ZETA je aan als competitiespeler bij de NTTB. Je wordt dan ingedeeld in een wedstrijdklasse op basis van jouw speelniveau. Aan deze deelname zijn kosten verbonden die bovenop de verenigingscontributie komen. De kosten worden in principe per halfjaar in rekening gebracht. De NTTB stelt jaarlijks de competitiebedragen vast en ook hier is er weer een onderscheid tussen junioren en senioren. Voor het huidige jaar zijn de competitiebijdragen als volgt:

Soort lidmaatschap Bijdrage per 1/2 jaar
Junior € 18,50
Senior € 28,00

Meespelen met de NTTB-competitie betekent dat je in een team deelneemt van tenminste twee spelers (duo-competitie) of meer. Laat je hierover op de vereniging informeren door de wedstrijdsecretaris en kijk ook zeker op onze competitiepagina.