Op 15 december 2017 en op 12 januari 2018 werd bij tafeltennisvereniging Zeta alweer voor de 21e keer het jaarlijkse in memoriam “Henk van der Hulst-Toernooi” georganiseerd voor senioren en junioren. Zijn weduwe, To van der Hulst, was zoals alle voorgaande edities, ook bij deze 21e editie weer aanwezig. Het toernooi dat wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan haar overleden man die in de jaren negentig van de vorige eeuw een bevlogen en geliefde trainer was van Zeta. Zijn dochter Carla v/d Hulst en zijn kleinzoon Lars de visser speelde ook dit jaar weer mee. Wat een warm en speciaal gevoel geeft.

Bij dit gezellige, maar sportief gezien, fanatieke tafeltennistoernooi wordt er gespeeld met een soort van “handicap” wat inhoud dat het niveauverschil in sterkte per speler wordt vertaald in punten voorsprong of achterstand per te spelen game tussen twee spelers. Je wint een partij als er twee games gewonnen zijn. Dit systeem geeft elke speler, beginnend, oude rot of met veel talent, gelijke winstkansen om toernooiwinnaar te worden. Kijk voor de verslagen van deze 21e editie op deze pagina.