Het jaar 2023 is voor tafeltennisvereniging ZETA goed van start gegaan.

We waren als sportclub aanwezig bij de sportinstuif voor 55+ ers in het Baken. Bijzonder leuk om te zien dat er verschillende enthousiaste Zeewoldenaren een leuk balletje kunnen slaan.

Na de kerstvakantie hebben we er een extra avond bij in sporthal Polderwijk. We zijn op de dinsdagavond met een trainingsavond van start gegaan. Ons trainerstrio Daan, Fred en Roel verzorgen dit jaar op dinsdagavond om 20 uur een training voor alle leden die daar behoefte aan hebben. Ook is er de mogelijkheid om recreatief lekker te spelen.

Onze vaste vrijdagavond begon dit jaar met een jeugdtraining van 19-20 uur gevolgd door een toernooi voor de senioren. Voor de 24e keer vond dit Henk van der Hulst toernooi, genoemd naar een bevlogen trainer uit de jaren 90, plaats in het bijzijn van zijn vrouw, zoon, dochter en kleinzoon.  Er werd fanatiek gespeeld met een voorsprong of achterstand in puntentelling, afhankelijk van het speelniveau, zodat iedereen de kans heeft om te winnen. De winnaar van de wisselbeker is Harry Sijm. Komende vrijdag speelt de jeugd dit zelfde toernooi.

Op de vrijdagavonden starten eind januari 6 teams met de competitie. Op zaterdag speelt ons jeugdteam competitie. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of een balletje te slaan, van harte welkom op dinsdag of vrijdagavond!