Vrijdagavond 29 juni 2018 werd bij tafeltennisvereniging Zeta het jaarlijkse clubkampioenschap voor junioren gehouden. Alle deelnemers hadden in de weken voorafgaand hard getraind om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te verschijnen. De getalenteerde clubkampioen van vorig jaar, Daan Bakker, verdedigde deze avond zijn titel en ging proberen een tweede titel in successie in de wacht te slepen. Of dat ging lukken…?

Enige wedstrijdspanning bij de spelers was goed merkbaar bij aanvang van de eerste wedstrijden, maar al snel maakte dat plaats voor mooie, maar vooral spannende partijen tafeltennis met als inzet de kampioensbeker voor de winnaar. En, nieuw dit jaar is een heuze wisselbeker voor de winnaar die eigenhandig gemaakt is door Rob van den Broek.

Nadat alle partijen waren gespeeld bleek opnieuw, en niet geheel verrassend, dat Daan Bakker ongeslagen clubkampioen was geworden en dat voor het tweede jaar op rij. Een heel mooie 2e plaats werd behaald door Elian Veersma die zeer goed partij had geboden in al zijn partijen. Het podium werd gecomplementeerd door Jonas Vogel die de 3e plaats voor zich op wist te eisen.

Een eervolle vermelding is er voor Robin Beek, die zijn huid duur wist te verkopen, en maar net naast het podium eindigde. Nadat de bekers waren uitgereikt was het de beurt aan Rob van den Broek om de door hemzelf gemaakte wisselbeker uit te reiken aan de winnaar, Daan Bakker!