Aangescherpt beleid Corona

door | okt 2, 2020 | Berichten, Bestuur, Regels, Zeta, Zeta 1 Junioren

Beste clubgenoten,

Dinsdag 29 september jl. heeft de overheid de Corona-richtlijnen aangescherpt. Tijdens de trainingen en wedstrijden mag er geen publiek aanwezig zijn. De tribunes en kantines zijn dan ook afgesloten. De jeugdleden worden verzocht om direct na de training naar huis te gaan, dit met het oog op het maximum aantal sporters dat is toegestaan in de zaal. De competitiewedstrijden gaan “gewoon” door, zowel bij de senioren (vrijdagvond) als bij de jeugd (zaterdagmiddag).

Gebruik van kleedkamers is mogelijk, mits de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Dit betekent dat er per kleedkamer  4-5 personen tegelijk mogen omkleden. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar.

Advies geen gebruik te maken van de douches en kleedkamers, gekleed komen naar de sportaccommodaties en na de training of wedstrijd de sportzaal zo snel mogelijk te verlaten. De gemeente zorgt ervoor dat er in alle sportaccomodaties voldoende desinfectie en papier aanwezig is.

Met vriendelijke groet,

Secretaris TTV Zeta