Welkom op ZETA's competitiepagina

Handige links naar externe websites

…. scroll naar beneden en selecteer jouw waardevolle informatiebron …..

Competitie Live


 

Competitie


 

ZETA biedt je de mogelijkheid om mee te spelen in de afdelingscompetitie van de Nederlandse Tafel Tennis Bond (NTTB). ZETA speelt in regio Midden. De teams die in de competitie meespelen kan je terugvinden in de linker kolom van deze pagina.

Een regulier competitieteam bestaat uit – tenminste – drie personen. We schrijven tenminste omdat het team in totaal uit meer dan drie personen mag bestaan. Er zijn teams bekend waarin zeven personen deelnemen. Een reguliere competitiewedstrijd duurt gemiddeld een uur of 3-4. Dit betekent dat wanneer je om 20:00 uur ‘s avonds aan je wedstrijd begint, dat je aan het einde van de avond, zo rond 0:00 uur klaar bent. Met je team moet je namelijk 10 partijen spelen.

Vanwege de lange duur van een gemiddelde competitiewedstrijd heeft de NTTB de duo-competitie in het leven geroepen. De naam zegt het al: een team bestaat uit – tenminste – twee personen. Dit resulteert in een aanmerkelijk kortere speelduur, want er worden maar 5 partijen gespeeld. Hierdoor ben je als team ook in kortere tijd klaar. Voor degene die de volgende dag vroeg weer op moeten is deze competitievorm veel beter te doen.

Ben je lid van ZETA, speel je nog geen competitie maar wil je dit wel gaan doen? Meld je dan aan door je gegevens op deze pagina in te vullen. Onze wedstrijdcoördinator neemt dan contact met je op.

Externe competitie-pagina’s


NTTB Competitiepagina

NTTB LogoDe website van de Nederlandse Tafel Tennis Bond bevat alle informatie die van belang is voor de competitiespeler. Klik op het NTTB-logo om de website te bezoeken en direct naar de competitiepagina’s te gaan.

TT-Verenigingen regio Midden Nederland

ttv regio middenKlik op de kaart om naar de NTTB-websitepagina te navigeren waar de informatie van alle tafeltennisverenigingen van Regio Midden is te raadplegen. Selecteer “Midden” bovenaan de pagina en druk op “Toepassen”.

Tafeltennis.nl

Tafeltennis.nl is een nieuwe website van de NTTB. Klik op de afbeelding om direct naar de website te gaan.

NTTB Regio Midden

nttb-logo-middenDe website van Regio Midden bevat regionale tafeltennisinformatie die voor ons van belang zijn naast uiteraard de landelijke NTTB site. Klik op het logo van afdeling Midden om direct naar de competitiepagina te gaan.

TT Kaart: tafeltennisresultaten in beeld

TT-KaartBenieuwd naar je tafeltennisprestaties uit het verleden, of die van je team- of clubgenoten? Wil je kunnen inschatten hoe sterk je tegenstanders zijn?

Op de site van TTKaart kan je op eenvoudige wijze allerlei historische gegevens raadplegen die te maken hebben met tafeltennis, zoals behaalde percentages, ratings, licenties, overzichten van ex-teamgenoten etc. Klik op het logo van TTKaart om direct naar de website te gaan.

Hoofdsponsor ZETA


 

Sponsoren