Henk van der Hulst Toernooi 2018-2019 Junioren

18 januari 2019 | 18:00 - 19:00

De 22e editie van ZETA’s jaarlijkse “Henk van der Hulst Toernooi” wordt voor onze junioren op vrijdag 18 januari 2019 gehouden. Stilletjes gaan we ervan uit dat iedereen aanwezig is op dit toernooi. In ieder geval, het is voor onze wedstrijdco√∂rdinator wel prettig om te weten wie meespeelt om een goede indeling te kunnen maken. Geef je dus even op mondeling, telefonisch of per e-mail!

Het “Henk van der Hulst Toernooi” is een gezellig, maar fanatiek toernooi waarbij elke deelnemer, ongeacht zijn of haar speelniveau, kans maakt om het toernooi te winnen. Dit is mogelijk omdat er wordt gespeeld met zogenaamde “handicaps”. Het speelniveau per speler wordt vertaald in punten voorsprong of achterstand per te spelen game tussen twee spelers. Je wint een partij als er twee games zijn gewonnen. Dit systeem geeft elke speler, beginnend en gevorderd, gelijke winstkansen om toernooiwinnaar te worden.

Henk van der Hulst was een bevlogen trainer van onze tafeltennisvereniging in de jaren 90 van de vorige eeuw. Ter ere en nagedachtenis van Henk is na zijn overlijden het “In memoriam Henk van der Hulst Toernooi” in het leven geroepen. De weduwe van Henk, To van der Hulst, wordt elk jaar uitgenodigd om bij dit toernooi aanwezig te zijn. Tot op heden is ze nog elk jaar van de partij geweest en haar aanwezigheid wordt alom zeer gewaardeerd door alle leden van ZETA. Het toernooi draagt na zoveel edities kortweg de naam “Henk van der Hulst Toernooi”.

Datum:
18 januari 2019