Ouder-Kind toernooi

Ouder-Kind toernooi


 

Een tafeltennisseizoen bij ZeTa loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Ten minste een keer per seizoen wordt het Ouder-Kind toernooi georganiseerd. Elk ZETA-lid, junior en senior, wordt uitgenodigd om aan dit toernooi mee te doen samen met een familielid of kennis. Een familielid kan een vader of moeder zijn, maar ook broer, zus, neef, nicht en opa of oma. De bedoeling is om een gezellige tafeltennisavond te hebben, om mensen in je directe omgeving te laten zien waar je je sport beoefent, maar ook om mensen enthousiast te maken voor tafeltennis. Wie weet vindt iemand het wel zo leuk dat hij/zij besluit lid te worden? In dat geval is het dubbel leuk!

Kortom, aan het begin van dit toernooi weet je nooit wie er precies meedoen en welk tafeltennisniveau er gespeeld gaat worden. Een waar verrassingstoernooi dus! Het toernooi wordt gespeeld in pools en naar sterkte van de teams. De hoeveelheid teams bepaalt de de wijze waarop het toernooi verloopt; dit is elke editie weer verschillend. Aan het einde blijven er twee teams over die in een finale spelen om de toernooiwinst.

Op deze pagina zijn alle beschikbare verslagen van de Ouder-Kind toernooien gebundeld. Klik op een gewenste editie om het verslag, de details en de foto’s zichtbaar te maken.

De edities


 

Hoofdsponsor ZETA


 

Sponsoren