Henk van der Hulst toernooi

Henk van der Hulst toernooi


 

Het “Henk van der Hulst Toernooi” is een gezellig, maar fanatiek toernooi waarbij elke deelnemer, ongeacht zijn of haar speelniveau, kans maakt om het toernooi te winnen. Dit is mogelijk omdat er wordt gespeeld met zogenaamde “handicaps”. Het speelniveau per speler wordt vertaald in punten voorsprong of achterstand per te spelen game tussen twee spelers. Je wint een partij als er twee games zijn gewonnen. Dit systeem geeft elke speler, beginnend en gevorderd, gelijke winstkansen om toernooiwinnaar te worden.

Henk van der Hulst was een bevlogen trainer van onze tafeltennisvereniging in de jaren 90 van de vorige eeuw. Ter ere en nagedachtenis van Henk is na zijn overlijden het “In memoriam Henk van der Hulst Toernooi” in het leven geroepen. De weduwe van Henk, To van der Hulst, wordt elk jaar bij het seniorengedeelte van dit toernooi uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tot op heden is ze nog elk jaar van de partij geweest en haar aanwezigheid wordt alom zeer gewaardeerd door alle leden van ZETA. Het toernooi draagt na zoveel edities kortweg de naam “Henk van der Hulst Toernooi”.

Op deze pagina zijn alle beschikbare verslagen van de Henk van der Hulst toernooien voor senioren en junioren apart gebundeld. Klik op de betreffende afbeelding van een verslag om de details te bekijken en te lezen.

Senioren


 

Junioren


 

Hoofdsponsor ZETA


 

Sponsoren