Tafeltennisvereniging Zeta heeft met Daan Bakker sinds eind december 2022 een gediplomeerde trainer in huis. Met zijn 18 jaar is Daan, als “kind” van de club, niet alleen een waar talent als speler (die voor TTV Hilversum uitkomt in de 2e divisie landelijk) maar zeker zo bijzonder is het, dat hij op deze jeugdige leeftijd zijn trainersdiploma “tafeltennistrainer 2” heeft behaald in december.

Het mag duidelijk zijn dat Zeta hier heel trots op is, maar zeker ook verheugd, omdat Daan bij Zeta zijn eerste stappen in zijn trainerscarrière aan het zetten is en zo veel ervaring kan opdoen. Daan traint al enige tijd met veel enthousiasme de Zeta-junioren op de vrijdagavond samen met de assistent-trainers Fred Mulder en Roel Bakker. Sinds januari is daar de dinsdagavond bijgekomen als trainingsmoment voor de senioren, vanaf 20:00 uur.

Zeta heeft onlangs haar trainersstaf voorzien van een nieuw trainingspak. Volgens het bestuur van Zeta onder leiding van voorzitter Angenita Gieling is een uniforme en herkenbare uitstraling van de trainers belangrijk.